Buon cibo, buon vino & buoni amici
Goed eten, goede wijn & fantastische vrienden

In de Winebar

In de winebar kunt u kiezen uit ongeveer 100 verschillende soorten wijn. Ook hanteren wij in de winebar het share dining principe: (h)eerlijke gerechten delen met vrienden of familie. Geniet van goede bieren, wijnen, cocktails en bijpassende hapjes.

 

Onze winebar is een gescheiden ruimte en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, wijnproeverijen, workshops, vergaderingen en borrels.

 

Onze winebar kan zo’n 60 tot 100 personen faciliteren. Het is mogelijk om de gehele winebar af te huren voor uw eigen evenement.

In het Restaurant

Ons restaurant leent zich ideaal voor bijvoorbeeld groepslunches en -diners,  jubileum feesten of een  walking dinner.

Ons restaurant biedt plaats aan zo’n 100 personen. Ook kunt ook gebruik maken van ons terras, waar plaats is voor zo’n 120 personen. Het is mogelijk om zowel ons terras als ons restaurant af te huren voor uw eigen evenement.

Catering op uw feest

Ook verzorgen wij catering op locatie voor bijvoorbeeld een feest, borrel, jubileum, workshop of een verjaardag. Kijk voor meer informatie onder catering.

 

Meer informatie?

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 033-2585774.