Barneveld - Alberto's Italian

Barneveld

Reserveren in Barneveld

Nu reserveren

Welkom bij Alberto’s Italian in Barneveld. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant of bij mooi weer in onze binnentuin.
Heeft u iets bijzonders te vieren, laat u verrassen in onze “kluis” met een heerlijk 4/5 of 6 gangen private dining menu (max 8 personen)

In de winebar kunt u kiezen uit ongeveer 100 verschillende soorten wijn. Ook hanteren wij in de winebar het share dining principe: (h)eerlijke gerechten delen met vrienden of familie.
Geniet van goede bieren, wijnen, cocktails en bijpassende hapjes.

Het is ook mogelijk om eten te bestellen voor thuis. Op iedere afhaalbestelling geven wij 10% korting. Bestel via deze link!

Barneveld

Stationsplein 5
3771 ES Barneveld
0342-231046 info@albertositalian.nl Openingstijden
Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00 uur (keuken)
Vrijdag t/m zaterdag 12:00 – 22:00 uur (keuken)
Route plannen

Binnentuin

Een unieke plek in het centrum van Barneveld. Geen zin in drukte? Geniet in onze sfeervolle binnentuin van een heerlijk lunch of diner. Ook uitstekend geschikt voor een zomerse borrelavond!

De Kluis

Geniet in de oude bankkluis van een waanzinnig 4, 5 of 6 gangen menu. In de “kluis” hebben wij plek voor maximaal 8 gasten. U kunt hier in alle rust genieten van een private dining. Wilt u reserveren voor dit exclusieve menu neem dan telefonisch contact met ons op.

De kluis

Restaurant & winebar

Een kleine sfeerimpressie van ons sfeervolle restaurant & winebar Meer foto's bekijken

Reserveren?

Selecteer de locatie waar je wilt reserveren